Волонтерський хор «Єдність» наповнив щирістю серця сердца
24/02/2015

Волонтерський хор «Єдність» наповнив щирістю серця


З піснею у серці. Волонтерський аматорський народний хор «Єдність» відзначив своє 15-річчя. Колектив складається з талановитих ветеранів, учасників Великої Вітчизняної, інвалідів та загалом людей похилого віку. Об’єднавшись, вони здобули не лише безліч титулів, але і наповнили добром та щирістю серця.

Хор «Єдність» був заснований у 2000 році з ініціативи самих відвідувачів Територіального центру соціального обслуговування. Колишній керівник, Олександр Вікторович, радо підтримав таку ідею і запропонував змістовну назву.

Зазвичай, співочі волонтери виступають із благодійними концертами у госпіталях та приїжджають до лежачих людей додому. Окрім моральних, мають інші здобутки. Як от звання народного аматорського колективу, відзнаки на фестивалі «Світоч перемоги» у Києві та обласних фестивалях.

Спочатку аматорський колектив складався із 8 чоловік, тепер їх — 28. Днями, хористи відсвяткували 15-річний ювілей. Привітати молодих душею завітали дружні колективи, поети, колишні учасники та благодійники.

Загалом, Благодійний фонд родини Кольгофер уже рік товаришує із Терцентром. Регулярно вітають зі святами, допомагають у придбанні необхідного обладнання. Словом, підтримують, як матеріально, так і морально. Цього разу привезли величезний торт та щирі вітання до ювілею.
Розкажи про цей запис друзям у соцмережі

Leave a Reply

Будьте першим коментатором!

Notify of
avatar
wpDiscuz