День села Гречинці: з піснями, танцями та смаколиками для усіх без винятку
27/09/2018

Такими піснями, танцями та сценками відзначали свято рідної місцини жителі села Гречинці Летичівського районну. Під стінами місцевого клубу зібралась ледь не уся громада, яка впродовж усього дійства із захопленням спостерігала за усім, що відбувалось на сцені.

Як нам розповідають, такі свята уже стали доброю традицією, тому щороку намагаються здивувати глядачів чимось новеньким. До виступів долучаються як уже досвідчені артисти, так і наймолодші.

Окрім пісень та танців, на урочистому заході відзначили роботу майже усіх мешканців. Подарунки та подяки отримали як старожили селища, так і його нинішній робочий механізм.

Не забули згадати й про досягнення громади за останній час. Уже облаштували територію біля кладовища, в установах селища провели капітальні ремонти та побудували спортивні майданчики для дітвори. Зроблено уже багато, проте планів на майбутнє не меншає.

Про свої емоції розповідає пані Олена. Жінка родом із цієї місцевості, здобувала тут освіту та працювала, проте ось уже по плину більш як 20 років вперше ступає на рідну землю. Зізнається, приємно спостерігати, як змінюється  село та його люди.

Переглянувши цікаві номери, дещо поплакавши та від душі насміявшись, глядачі діляться відчуттями.

Побувати на урочисті та розділити святковий настрій разом із місцевим населенням приїхали й гості. Благодійна організація «Фонд родини Кольгофер» уже вкотре долучається, тому і цього разу завітали з  корисним подарунком та смачним презентом на свято.

Щасливі від отриманого позитиву та від шансу побачити давніх знайомих, місцеві жителі по-тихенько розходяться по власних домівках, вірячи у те, що на наступний рік свято буде ще грандіознішим, а рідне село завдяки плідній співпраці благодійників та громади розквітне з ще більшою силою.

Розкажи про цей запис друзям у соцмережі

Leave a Reply

Будьте першим коментатором!

Notify of
avatar
wpDiscuz