Фонд родини Кольгофер: велике свято маленьких українців
30/06/2015

Вибачте цей текст доступний тільки в “Англійська”. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

By the Constitution Day and Youth Day Kolgofer family Fund organized a big celebration for kids and their parents in Starokonstantinov. At the Love Alley everybody was greeted with sweets, erudite entertainment games and performances by talented young artists.


До Дня Конституції та Дня молоді у Старокостянтинові Фонд родини Кольгофер організував велике свято для дітвори та їх батьків. На Алеї закоханих малечу зустрічали із солодощами, ерудованими розважальними іграми та виступами молодих талановитих виконавців.

До спільної справи долучилися і місцеві підприємці. Бо так само прагнуть розвивати місцеву громаду та інтелектуально збагачувати молодь.

Багато із прийдешніх на свято до родини Кольгофер стверджують: у місті не часто відбуваються інтелектуальні конкурси та концерти, де діти можуть проявити свої таланти. Тим більше, не часті і самі родинні заходи. Такого дійства вони пропустити не могли.

На усі заходи Благодійного фонду вона приїздить великою та дружньою родиною — з мамою, бабусею та дідусем.

Після святкування у парку, дітвору з батьками запросили на безкоштовні атракціони. І тут розпочалося справжнє свято дитинства.

Фонд родини Кольгофер за доброю традицією приділяє значну увагу розвитку місцевої громади. У Старокостянтинові благодійників знають і за постійною підтримкою малозабезпечених родин, постійною увагою до талановитої молоді та організацією великою кількості саме родинних святкувань.
Розкажи про цей запис друзям у соцмережі

Leave a Reply

Будьте першим коментатором!

Notify of
avatar
wpDiscuz