The new desks and chairs for schoolchildren in Letichev
11/09/2015

In the region and, indeed, far beyond everybody knows that the Kolgofer family Fund always worked conscientiously. As an example, Gymnasium №2 in Letychiv. The new school year has called children to the desks, and they lacked. The parents appealed to Fund and it is not denied. The Fund purchased both tables and chairs.


В районі і, власне, далеко за його межами добре знають, що Благодійний фонд родини Кольгофер завжди працював на совість. Як приклад, 2 гімназія у Летичеві. Новий навчальний рік покликав за парти, а їх забракло. Батьки звернулися до благодійників і ті не відмовили. Одразу замовили столи та стільці.

Це саме той випадок, коли діти об’єднали дорослих у єдиному бажанні – створити для них найліпші умови. Що головне, вони це роблять на совість.

Ще задовго до цього дня родина Кольгофер здійснила багато мрій та бажань простих подолян. Не важливо, була це школа, дитячий садочок чи лікарня. За ці роки утворилася велика команда однодумців, друзів і політичних партнерів.

Можна тільки побажати снаги родині благодійників, які щодня і щогодини витрачають купу сил і натхнення, аби вирішити проблеми кожної людини, яка звернулася за допомогою.
Tell your friends about this entry in social networks

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz